Laura Cosoi Matei Stratan : Cuplul are împreună o fiică, rita (1 an și 5 luni).

Laura Cosoi Matei Stratan : Cuplul are împreună o fiică, rita (1 an și 5 luni).. Interesant este că, chiar în momentul vizitei, la pitorescul conac. Cine este misteriosul iubit al mădălinei ghenea. Vedeta nu se simte bine de la un timp, acuzând dureri de spate și de cap. Smiley si laura cosoi indragostiti. Proaspat despartita de matei stratan si ramasa fara casa, laura , prietena buna cu sanziana, ar fi primit gazduire in apartamentul pe care aceasta din urma il impartea cu smiley.

Este vorba despre matei stratan, fiul lui dan stratan, om de afaceri despre care presa ieseana sustine ca are o avere de aproape 200 de milioane de euro, fost iubit al laurei cosoi, inainte ca aceasta sa se indragosteasca de smiley. A fost și cu laura cosoi. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul roxana blagu. A aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. Smiley si laura cosoi indragostiti.

Laura Cosoi Muza Covrigilor Si A Pustanilor Acneici Ziarul National
Laura Cosoi Muza Covrigilor Si A Pustanilor Acneici Ziarul National from www.national.ro
Cuplul are împreună o fiică, rita (1 an și 5 luni). Potrivit unor apropiati ai sanzienei , lucrurile ar fi stat cam asa: A aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. El a fost la nunta verişoarei sale, designerul roxana blagu. Cine este misteriosul iubit al mădălinei ghenea. Dubai, insulele seychelles şi bali. Pe scurt, laura cosoi ne recomandă trei destinaţii exotice pentru a petrece revelionul: Interesant este că, chiar în momentul vizitei, la pitorescul conac.

In fotografiile de promovare a prafumului, smiley zambeste.

Săptămâna trecută, în loc să se ducă ca tot cetăţeanul la vot, frumoasa blondă a preferat să petreacă un weekend cu familia la conacul polizu, locul în care anul trecut a avut o nuntă fastuoasă. Relația dintre laura și matei a durat din 2004 până în 2007. Laura cosoi, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate despre care nu a mai vorbit până în prezent. Smiley si laura cosoi indragostiti. Pe scurt, laura cosoi ne recomandă trei destinaţii exotice pentru a petrece revelionul: Este vorba despre matei stratan, fiul lui dan stratan, om de afaceri despre care presa ieseana sustine ca are o avere de aproape 200 de milioane de euro, fost iubit al laurei cosoi, inainte ca aceasta sa se indragosteasca de smiley. A fost și cu laura cosoi. Dubai, insulele seychelles şi bali. Înainte de a fi cu smiley, laura cosoi a avut o relaţie de doi ani cu fiul unui om de afaceri din iaşi, matei stratan. Dovada ca madalina ghenea si matei stratan sunt in continuare impreuna. Laura cosoi și cosmin curticăpean au aniversat vara aceasta patru ani de mariaj. Înainte de relația cu artistul, blonda a avut o relație de lungă durată cu matei stratan, fiul unui milionar din iași. Vedeta nu se simte bine de la un timp, acuzând dureri de spate și de cap.

Proaspat despartita de matei stratan si ramasa fara casa, laura , prietena buna cu sanziana, ar fi primit gazduire in apartamentul pe care aceasta din urma il impartea cu smiley. Dovada ca madalina ghenea si matei stratan sunt in continuare impreuna. Am avut o perioada foarte grea atunci. Laura cosoi dovedeşte încă o dată că este o fire romantică. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul laurei cosoi.

Laura Cosoi Si A Scos Tizul In Lume
Laura Cosoi Si A Scos Tizul In Lume from www.cancan.ro
Respectiv ca frumoasa laura cosoi isi bagase coada. Laura cosoi și cosmin curticăpean au aniversat vara aceasta patru ani de mariaj. Dovada ca madalina ghenea si matei stratan sunt in continuare impreuna. Stările sale de rău o fac să nu se poată concentra la activitățile pe care le desfășoară. Am avut o perioada foarte grea atunci. Săptămâna trecută, în loc să se ducă ca tot cetăţeanul la vot, frumoasa blondă a preferat să petreacă un weekend cu familia la conacul polizu, locul în care anul trecut a avut o nuntă fastuoasă. Înainte de relația cu artistul, blonda a avut o relație de lungă durată cu matei stratan, fiul unui milionar din iași. In fotografiile de promovare a prafumului, smiley zambeste.

Smiley si laura cosoi indragostiti.

Când două ieșence frumoase se întâlnesc în bucureşti, apoi e musai să facă un selfie împreună. Motivul este unul mai vechi, petrecut in urma cu ani de zile, si are legatura cu un fost iubit al laurei cosoi. Săptămâna trecută, în loc să se ducă ca tot cetăţeanul la vot, frumoasa blondă a preferat să petreacă un weekend cu familia la conacul polizu, locul în care anul trecut a avut o nuntă fastuoasă. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul laurei cosoi. Stările sale de rău o fac să nu se poată concentra la activitățile pe care le desfășoară. Pana sa fie iubita lui smiley, laura cosoi a fost, pentru doi ani, partenera lui matei stratan, fiul unui om de afaceri din iasi ce detine o avere de 200 de milioane de euro. Proaspat despartita de matei stratan si ramasa fara casa, laura , prietena buna cu sanziana, ar fi primit gazduire in apartamentul pe care aceasta din urma il impartea cu smiley. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, în care laura a trecut prin clipe foarte grele. Pe scurt, laura cosoi ne recomandă trei destinaţii exotice pentru a petrece revelionul: Laura cosoi, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate despre care nu a mai vorbit până în prezent. Căruia i se spune mr cash este un tip plin de bani, însă adevăratul bogătaș este tatăl său, dan stratan, unul dintre milionarii discreți ai țării. Potrivit unor apropiati ai sanzienei , lucrurile ar fi stat cam asa: A aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună.

Potrivit unor apropiati ai sanzienei , lucrurile ar fi stat cam asa: Smiley si laura cosoi indragostiti. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul laurei cosoi. Interesant este că, chiar în momentul vizitei, la pitorescul conac. Pe scurt, laura cosoi ne recomandă trei destinaţii exotice pentru a petrece revelionul:

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean Pragmatism și Romantism Ciao Ro
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean Pragmatism și Romantism Ciao Ro from media.cancan.ro
Matei stratan este poreclit „mr. Laura cosoi, în vârstă de 37 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate despre care nu a mai vorbit până în prezent. A fost și cu laura cosoi. Înainte de relația cu artistul, blonda a avut o relație de lungă durată cu matei stratan, fiul unui milionar din iași. Săptămâna trecută, în loc să se ducă ca tot cetăţeanul la vot, frumoasa blondă a preferat să petreacă un weekend cu familia la conacul polizu, locul în care anul trecut a avut o nuntă fastuoasă. Relația dintre laura și matei a durat din 2004 până în 2007. Laura cosoi dovedeşte încă o dată că este o fire romantică. Am avut o perioada foarte grea atunci.

Laura cosoi și iulia vântur:

El deţine mai multe firme care îi aduc. Stările sale de rău o fac să nu se poată concentra la activitățile pe care le desfășoară. Căruia i se spune mr cash este un tip plin de bani, însă adevăratul bogătaș este tatăl său, dan stratan, unul dintre milionarii discreți ai țării. Motivul este unul mai vechi, petrecut in urma cu ani de zile, si are legatura cu un fost iubit al laurei cosoi. Proaspat despartita de matei stratan si ramasa fara casa, laura , prietena buna cu sanziana, ar fi primit gazduire in apartamentul pe care aceasta din urma il impartea cu smiley. Respectiv ca frumoasa laura cosoi isi bagase coada. Interesant este că, chiar în momentul vizitei, la pitorescul conac. Cine este misteriosul iubit al mădălinei ghenea. Smiley si laura cosoi indragostiti. Ce avere are noul iubit al andreei raicu. Când două ieșence frumoase se întâlnesc în bucureşti, apoi e musai să facă un selfie împreună. Înainte de a fi cu smiley, laura cosoi a avut o relaţie de doi ani cu fiul unui om de afaceri din iaşi, matei stratan. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, în care laura a trecut prin clipe foarte grele.

Pe scurt, laura cosoi ne recomandă trei destinaţii exotice pentru a petrece revelionul: laura cosoi. Mădălinei ghenea îi place să păstreze misterul atunci când simte primii fiori ai dragostei.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook